Senioren

Speelavonden

Op woensdagavond kan er gebadmintond worden van 19.30 - 21.30 uur, op vrijdagavond van 20.00-22.00 uur. (Op competitie-avonden tot 22.30 uur.)
Op woensdagavond kan er vrij gespeeld worden maar ook getraind. Op vrijdagavond is de zaal beschikbaar voor competitie en vrij spelen. 

Competitie

Binnen onze vereniging is het mogelijk om mee te doen aan wedstrijden tegen andere verenigingen.
Je kunt je inschrijven voor de regiocompetitie of de najaars/voorjaars competitie. Informatie en uitslagen van wedstrijden voor alle competities vind je op site van Badminton Nederland. Klik op de volgende linkjes voor informatie over de Bondscompetitie, of de Voorjaarscompetitie (VJC). Alle thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. Zie het speelschema.

Trainingen

De trainingen voor de senioren zijn altijd op woensdagavond.                                                      

Toernooien

Tijdens het seizoen worden er op verschillende momenten toernooien georganiseerd. Te denken valt hierbij aan het openingstoernooi of het Sinterklaastoernooi. In het voorjaar worden de clubkampioenschappen gespeeld.

Lid worden       

Overweeg je om lid te worden van onze vereniging, dan kun je 2 avonden proef spelen waarbij je een racket kunt lenen van de club. Onder de knop informatie vind je het inschrijfformulier en meer informatie over het lidmaatschap.